Webdesign, honlapkészítés

4. éve foglalkozom honlap készítéssel motorikus alapon. Célom mindig is az volt, hogy a lehető legjobb külsővel és a leginkább felhasználó barát kialakítással készítsem el a munkáim. Ez annyit tesz, hogy én mindig “vásárlói” szemszögből tekintem meg a honlapokat. Így kizárom a lehetőséget arra, hogy a látogatók eltévedjenek a tartalomban, esetleg elhagyják a honlapot, mert a számukra fontos információkat nem találják meg.

Dizájn szempontjából pedig mindig a legaktuálisabb trendeket követem. Általában modern, letisztult, elegáns honlapok készítését tudom vállalni. Régi felújítását, teljesen új építését. Ez jelentheti azt, hogy egy elképzelés alapján tervezünk meg egy oldalt, de jelentheti azt is, hogy az én meglátásaim alapján alakítjuk ki az arculatát a honlapnak. Mindig minden attól függ, hogy mi áll rendelkezésre a tervezési időszakban.

Facebook

Sokszor futok össze a problémával, hogy nem ismerik fel az emberek a Facebook jelentőségét a mai piacon. Magyarországon a lehető legköltséghatékonyabb megoldást lehet kihozni, ha az ember rendelkezik egy üzleti Facebook oldallal is. Természetesen mint mindent, ezt is lehet rosszul üzemelni, és abszolút 0 forgalomnövekedést elérni. Ha az általam adott tanácsok alapján épít és vezet egy ilyen üzleti oldalt, minimális költségek mellett érhet el hatalmas sikereket és több ezer embert akár néhány hét alatt.