Satelite In Hangar

A hangár és a szatellit külön elképzelésként indult. Mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve összevontam a két elemet, sikerült teljes összhangot kialakítani a kombinációjukból, annak ellenére, hogy eredetileg mindkettőt különböző környezetbe terveztem.

A hangár egyike az első szárnypróbálgatásaimnak modellezés téren. Textúrázásra és UV- zásra utóbb, a szatellittel történő összevonása alatt került sor. Nem tartom befejezettnek, hiszen még sokkal részletesebben is kidolgozható, de alig vártam, hogy lássam, milyen hatást kelt a két modell együtt.

A szatellit az egyik legfrissebb munkám. Jóval aprólékosabban kidolgozott modell és láthatóan jóval precízebb is. Fontos megjegyezni, hogy a két modell készítése közt eltelt idő alatt rengeteg gyakorlati munkát csináltam az esetleges hibák elkerülése, kiküszöbölése végett, ennélfogva észrevehető a minőségbeli különbség az elemek között. Remekül példázza, hogy gyakorlással milyen mértékű fejlődés érhető el. Épp ezért igyekszem továbbra is fejleszteni magam, hogy minden munka, amit kiadok a kezeim közül mindig egyre jobb és élet hűbb legyen, mint az előző.